Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απέρριψε πρόταση της Sevilla για Sturridge η Liverpool ( ; )

Απέρριψε πρόταση της Sevilla για Sturridge η Liverpool ( ; )

Χθες το βράδυ, είχαμε την είδηση ότι η Inter Milan προσέγγισε την Liverpool για την απόκτηση του Daniel Sturridge ως δανεικού μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, αν πιστέψουμε τα σημερινά δημοσιεύματα, δεν ήταν η μόνη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, και η Sevilla κατέθεσε πρόταση δανεισμού του Daniel μέχρι το τέλος της χρονιάς, όπου ήταν διατεθειμένη να καλύψει όλο το ποσό του συμβολαίου του (150,000 λίρες την εβδομάδα). Ωστόσο, όπως και στην περίπτωση της Inter Milan, η πρόταση απορρίφθηκε, καθώς η Liverpool επιθυμεί την πώληση του παίκτη με ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων λιρών, όπως μετέδιδε χθες ο James Pearce της ECHO.

Η Liverpool ετοιμάζεται να πουλήσει τον Daniel Sturridge αυτό τον μήνα, αλλά οι Reds ζητάνε το λιγότερο 30 εκατομμύρια λίρες απ'όποιον θελήσει να τον πάρει.
Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για το μέλλον του Sturridge στην Liverpool.

Στην περίπτωση της Sevilla, το ποσό είναι πολύ πιο δύσκολο να καλυφθεί για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού, ενώ ούτε η Inter είναι διατεθειμένη να καλύψει αυτό το ποσό, όμως εδώ δεν είναι τόσο οικονομικό το θέμα, όσο ρεαλιστικό. Το ποσό που ζητάει η ομάδα είναι εξαιρετικά υψηλό για έναν παίκτη με πολύ μεγάλο ιστορικό τραυματισμών σαν τον Sturridge. Ωστόσο, αφενός η θέληση της ομάδας να ξεφορτωθεί από την μία ένα αχρείαστο και βαρύ για τα δεδομένα της ομάδας συμβόλαιο, και από την άλλη έναν γυάλινο παίκτη που στα 28 του δύσκολα θα προσφέρει κάτι  παραπάνω στην ομάδα, και αφετέρου η θέληση του παίκτη να βρει χρόνο συμμετοχής ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ίσως ρίξει τις απαιτήσεις της ομάδας.

Αναμένουμε νεότερα εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com